Shinken-do.dk

Selvforsvars kurser

Kursus i selvforsvar – Kun for kvinder

Vil du prøve kræfter med selvforsvar? Har du haft en ubehagelig oplevelse? Er du utryg ved at være alene i hjemmet? Er du bange for at gå på gaden om aftenen? Eller har du en generel interesse for selvforsvar?

 - Så deltag i et dagskursus i selvforsvar. Alle kvinder over 16 år kan deltage og Kurset bliver undervist af en kvindelig træner i tildækkede og aflåste lokaler.

Formål

Gennem kurset får du mulighed for at prøve kræfter med selvforsvarsteknikker baseret på kampsporten ShinKen-do. Du får grundlæggende viden om, hvordan man forsvarer sig mod potentiel vold, overfald, røveri eller voldtægt.

 Shin Ken-Do-øvelserne

Shin Ken-Do består af følgende kategorier af teknikker: Escape (undslip), arm locks, ben locks, forsvar mod kniv og bat/kølle, kast*. (Locks er en låseteknik). Vi fokuseres på at blokere, undvige eller låse modstanderen til en passiv stilling frem for direkte kamp. Man lærer også hvorledes et våben tages fra en modstanderen og hvorledes man undslipper f.eks. hvis man bliver hold fast eller ved forsøg på kvælning. (*Vi springer over øvelser med kast denne gang). Alle øvelserne forklares og fremvises langsomt af læreren (sensei), derefter udføres teknikken eleverne imellem også i langsomt tempo. Du kan læse mere på www.ShinKen-do.dk eller www.shinken-do.com

Hvem kan deltage i dette kursus?

Alle piger/kvinder over 16 år kan deltage, og der er ingen øvre aldersgrænse. Du kan deltage uanset fysik, størrelse, kondition eller styrke. Man behøver ingen tidligere erfaring med kampsport.

Hvad skal du medbringe?

Almindeligt behageligt og løstsiddende sportstøj med lange ærmer og benklæder (gerne en gi hvis du har en sådan). Vi træner i bare fødder på et gulv med gummibelægning. Lokalerne er tildækkede og aflåste, så alle kvinder kan deltage. Medbring også en flaske vand.

Er kurset farligt?

Nej, kurset er ikke farligt. Alle teknikkerne udføres i langsomt tempo, og vi passer altid godt på hinanden. Du kan til enhver tid afbryde øvelserne ved hjælp af ”tab out”, et klappesignal, hvor du standser øvelsen. Nogle af øvelserne kan ved første øjekast virke overskridende på nogle, men formålet ved selvforsvar er også at overvinde dette. En sejr i sig selv.

Hvor afholdes kurset?

For mere info/ tilmelding, kontakt Nina:Nina_b_lund@yahoo.com , mobil 60812706

Nina Lund | Nørrebro Fighters, Tagensvej 85 D, 2200 København N  | nina_b_lund@yahoo.com