Shinken-do.dk

Om os

ShinKen-Do Danmark (www.shinken-do.dk) startede i 2012 af Nina Lund, som den første klub i Danmark under International ShinKen-Do Organisation (www.shinkendoselfdefence.org), som har hovedsæde i London. Vi samarbejder med Nørrebro Fighters som har tilholdssted i RCYN, Tagensvej 85 D, København N.
 
 

Sensei Nina Buchholtz Lund, 1st dan blackbelt

Nina har udøvet SKD i ca. 8 år hos Sensei Steve Joseph i London. Den ugentlige træning bestod af SKD holdtræning samt enetimer. Derudover trænede hun kickboksning/sparring i den berømte bokse klub Peacock Gym med Steve Joseph som træner. Nina har deltaget i flere stævner, opvisninger, TV mm. Nina flyttede i 2006 tilbage til Danmark, men tager stadig træningsture til London. Hun er nu træner i kickboksning i klub Nørrebro Fighters på Nørrebro og underviser, børnehold, herre/mix hold, pigehold (voksne) samt ShinKen-Do holdtræning. Hun tilbyder yderligere kurser i selvforsvar med fokus på kvinder der har været udsat for voldtægt eller overfald.

Master Steve Joseph (Keiso), 6th dan (London)

Chief Sensei Steve Joseph er grundlægger af SunKuneDo nu omdøbt til ShinKen-Do og har trænet Martial Arts i over 35 år. Han har gennem årene opnået det sorte bælte i flere forskellige former af martial arts og er tidligere Britisk, Europa og World Kickboxing/karate/boxing Champion. Senere blev han selv træner for flere fightere i kickboksning. Sensei Steve Joseph har undervist i ShinKen-Do i 25 år og har flere klubber i og omkring London. Han underviser yderligere ansatte i The Metropolitan and Transport Police, fængsels samt sikkerheds personale i London. Der er ShinKen-Do klubber i mange lande f.eks. Irland, New Zealand, Frankring, USA, Australien, Kina m.fl. Alle klubber er ledet af Sensei’s (sort-bælter) der er tidligere elever af Senssei Steve Joseph.

Nina Lund | Nørrebro Fighters, Tagensvej 85 D, 2200 København N  | nina_b_lund@yahoo.com